Sembang

Sembang
Saja-saja sembang. Tajuk bebas.

Percayakah anda bahawa rumah adalah punca kanak-kanak lari dari rumah? Sejak tahun 2010 hingga Jun 2012 sahaja terdapat 1309 kes remaja dan kanak-kanak lari...

"Amad tak buat apa-apa pun, amad angkat je, pastu terlepas, pastu tumpah air tu..." "Amad cuma nak main game je, tiba-tiba keluar yang ni" "Amad nak...

Saya ada tulis dalam post yang lepas untuk berkongsi tentang pengalaman dalam wad selepas bersalin. Sebelum saya dihantar ke wad, seorang doktor yang saya...

Assalamualaikum, Sedikit tersentak dengan rancangan TV hari ini, jadi saya cuma ingin melontarkan pendapat tentangnya. Memandangkan saya telah mengambil cuti bersalin, jadi saya boleh menguruskan kerja-kerja...

Ramai yang bertanya pada saya bagaimanakah caranya untuk menghantar artikel ke dalam website AnakkuSayang, jadi saya buatkan video panduan di atas. Kelebihan menghantar artikel ke...

Nabi berpesan, setiap anak lahir di dalam keadaan fitrah ibarat kain putih, terpulang kepada kedua ibubapanyalah bagaimana mereka akan dicorakkan nantinya. Seorang ibu dan...

Assalamualaikum wbt semua. Seperti biasa, saya mengemaskini blog ini seminggu sekali. Jika masa mengizinkan, blog ini akan dikemaskini dengan lebih kerap. InsyaAllah. Ini adalah perkongsian saya...

SENTIASA BERSAMA KAMI

12,357FansLike
1,131Subscribers+1
915FollowersFollow
1,523FollowersFollow
65FollowersFollow
32SubscribersSubscribe

ARTIKEL POPULAR MINGGU INI

Subscribe for latest updates

Signup for our newsletter and get notified when we publish new articles for free!