Kisah Keluarga

Kisah Keluarga
kisah yang berkaitan dengan keluarga kami

"Umi, kenapa umi pakai baju cantik-cantik?" ---"Umi nak pegi kelas" "Umi jangan la pegi kampus, nanti Abdullah nangis" ---"Umi pegi sekejap je, nanti umi balik rumah semula" "Nanti...

"Apabila kamu menghafaz (menjaga) Al-Quran, kelak Al-Quran anakan menjagamu" Sepanjang cuti sekolah ini, anak-anak biasa ada di rumah dan bermian sesama sendiri. Samada main bola...

Waktu cuti sekolah adalah waktu paling efektif untuk bersama anak-anak. Efektif dari sudut kualiti masa dan aktiviti. Saya cuba adakan aktiviti sekurang-kurangnya satu aktiviti...
Aktiviti kanak-kanak 2 tahun

Ibu-ibu yang berada di rumah samada sebagai suri rumah atau meluangkan masa hujung minggu dengan keluarga di rumah seringkali buntu untuk beraktiviti dengan anak-anak....

"Amad tak buat apa-apa pun, amad angkat je, pastu terlepas, pastu tumpah air tu..." "Amad cuma nak main game je, tiba-tiba keluar yang ni" "Amad nak...

Ibu bapa sering mengalami masalah dalam mengawal anak-anak menonton televisyen. Akan tetapi, dengan keazaman yang kuat dan kefahaman yang jelas, ada sesetengah ibu bapa...

Saya ada tulis dalam post yang lepas untuk berkongsi tentang pengalaman dalam wad selepas bersalin. Sebelum saya dihantar ke wad, seorang doktor yang saya...

Bismillah walhamdulillah, jam 8.27 malam, lahir seorang mujahid dari rahim ibu yang lemah. Saya mula masuk ke labour room jam 6 ptg, akan tetapi saya...

SENTIASA BERSAMA KAMI

12,363FansLike
1,131Subscribers+1
915FollowersFollow
1,523FollowersFollow
63FollowersFollow
32SubscribersSubscribe

ARTIKEL POPULAR MINGGU INI

Subscribe for latest updates

Signup for our newsletter and get notified when we publish new articles for free!